Linguine allo scoglio

Linguine allo scoglio

4.7 60 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di frutti di mare misti (cozze e vongole)
    500 g
  • scampi puliti ed eviscerati
    5
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    5 rametti
  • spicchio di aglio a metà
    1
  • peperoncino rosso piccante
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di calamari ad anelli
    700 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di vino bianco secco
    40 g
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta secca tipo linguine
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 605.5 kcal / 2533.8 kJ
Białko 49.9 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 71.6 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 1534.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...