Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)

Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)

4.9 39 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz. 55 min
4 porzioni

Składniki

Orecchiette
  • 400 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
  • 200 g di acqua tiepida + q.b.
  • 1 pizzico di sale
Condimento
  • 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 120 g di pancetta affumicata a cubetti consentita da prontuario
  • 350 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 512 kcal / 2142 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 17.1 g
Węglowodany 81.5 g
Błonnik 7.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...