
Urządzenia i Akcesoria
Tubettoni piselli e funghi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
50 g di cipolla a pezzi
-
60 g di pancetta affumicata a cubetti (1 cm)
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
250 g di funghi champignon puliti e a fette
-
300 g di piselli surgelati
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
150 g di acqua
-
1 dado per brodo vegetale
-
320 g di pasta corta, tipo tubettoni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
448 kcal /
1874 kJ
Białko
18.4 g
Tłuszcz
13.2 g
Węglowodany
68.2 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Invito a cena
10 Przepisów
Włochy
Włochy