
Urządzenia i Akcesoria
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 porzioni
Składniki
-
di cous cous200 g
-
di acqua250 g
-
limone il succo spremuto fresco e filtrato1
-
di pomodori ciliegino a metà300 g
-
spicchio di aglio1
-
di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate1 mazzetto
-
di pistacchi al naturale sgusciati e spellati50 g
-
di mandorle pelate50 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di olio extravergine di oliva100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
557 kcal /
2330 kJ
Białko
12.3 g
Tłuszcz
40.2 g
Węglowodany
36.5 g
Błonnik
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy