Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)

Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)

4.5 62 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di cous cous
  • 250 g di acqua
  • 1 limone il succo spremuto fresco e filtrato
  • 300 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 50 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
  • 50 g di mandorle pelate
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 12.3 g
Kalorie 2330 kJ / 557 kcal
Tłuszcz 40.2 g
Błonnik 8.8 g
Węglowodany 36.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...