Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
TM5 TM6

Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)

4.5 (50 ocen)

Składniki

  • 200 g di cous cous
  • 250 g di acqua
  • 1 limone, il succo spremuto fresco e filtrato
  • 300 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 50 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
  • 50 g di mandorle pelate
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2330 kJ / 557 kcal
Białko
12.3 g
Węglowodany
36.5 g
Tłuszcz
40.2 g
Błonnik
8.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy