Wersje kompatybilne
Crema fredda di piselli con yogurt greco e paprika
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
300
g di piselli freschi
lub 300 g di piselli secchi, spezzati - 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di yogurt greco bianco
- 1 pizzico di paprika dolce
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Białko
- 11.7 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 9.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Crema di broccoli e porri
45 Min
Crema di carote e mandorle
40 Min
Crema di cipolle e timo
1 Std.
Crema di spinaci e Asiago
45 Min
Vellutata di topinambur e salvia
50 Min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 Min
Crema di lattuga e menta
35 Min
Vellutata di piselli con palline di ricotta
50 Min