Coda di rospo alle acciughe e limone

Coda di rospo alle acciughe e limone

3.7 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 porzioni

Składniki

  • 300 g di acqua
  • 1 limone preferibilmente biologico, a fette sottili
  • 2 filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische
  • 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati, a pezzi
  • 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di succo di limone

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 170 kcal / 712 kJ
Białko 26.2 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 0.3 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...