Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 1 limone, preferibilmente biologico, a fette sottili
- 2 filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati, a pezzi
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 712 kJ / 170 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 godz.
Orata al sale
40 мин.
Seppie con i piselli
40 мин.
Spiedini di polpo e patate
1ч. 30 мин.
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 godz.
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 godz.
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Pescatrice ai pomodorini
1 godz.
Coda di rospo con verdure
40 мин.
Branzino al sale aromatico
55 min
Anelli di totano in umido
30 min