Quiche ai finocchi e porri

Quiche ai finocchi e porri

4.6 76 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 fette

Składniki

  • 350 g di porri a rondelle
  • 250 g di bulbi di finocchio affettati sottilmente
  • 500 g di acqua
  • 30 g di burro
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 250 g di ricotta
  • 30 g di pecorino grattugiato
  • 1 uovo
  • 1 pasta brisée pronta, rotolo rotondo (vedere consigli)

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 182 kcal / 761.5 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Sód 110.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...