Conchiglioni farcis aux champignons

Conchiglioni farcis aux champignons

3.8 33 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
30 pièces

Składniki

  • 150 g de pâtes sèches type conchiglioni
  • 1 filet d'huile neutre
  • 30 g de beurre
  • 500 g de champignons de Paris frais en morceaux
  • 150 g de parmesan en dés de 3 cm de côté
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche (en réserver un peu pour la finition)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 3 g
Kalorie 230 kJ / 55 kcal
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...