Wersje kompatybilne
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de filet mignon de porc, coupé en morceaux (2 cm)
- 100 g de sirop d'érable
- 15 g de sauce de soja salée
- 40 g de vinaigre de vin
- 200 g de petits oignons au vinaigre
- 60 g de raisins secs
- 300 g d'eau
- 15 g de fond de veau en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 2 brins de cerfeuil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1527 kJ / 362 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauté de porc au curry
1h
Colombo de porc aux légumes
45 min
Sauté de porc au cidre
1h
Bœuf carottes vietnamien
1h 20 min
Porc aigre-doux à la purée
40 Min
Filet mignon au cidre
35min
Colombo de porc
1h 20 min
Sauté de porc à l'orange
1h
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 min
Porc teriyaki aux pommes
2h 20min