Wersje kompatybilne
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de filet mignon de porc, coupé en morceaux (2 cm)
- 100 g de sirop d'érable
- 15 g de sauce de soja salée
- 40 g de vinaigre de vin
- 200 g de petits oignons au vinaigre
- 60 g de raisins secs
- 300 g d'eau
- 15 g de fond de veau en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 2 brins de cerfeuil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1527 kJ / 362 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poitrine de porc à la sauce de soja
40 dk
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 Min
Sauté de porc au curry
1sa
Sauté de porc aigre-doux
1sa
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50 dk
Porc aigre-doux à la purée
40 dk
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35 Min
Colombo de porc aux légumes
45 Min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1sa
Bœuf carottes vietnamien
1sa 20 dk
Sauté de porc au cidre
1sa