Urządzenia i Akcesoria
Eggplant and Almond Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
31 oz
Składniki
-
blanched almonds2 oz
-
garlic cloves3
-
eggplant cubed (approx. 1 in.)7 oz
-
ground cumin1 tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
lemon juice1 oz
-
plain yogurt unsweetened2 ½ oz
-
ground black pepper to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
76.8 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
61.5 kJ /
14.7 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Basil Pesto
10 Min
Dairy Free Tzatziki
15 Min
Basic Black Beans
2 Std. 35 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Cauliflower with Pea Purée
40 Min