Urządzenia i Akcesoria
Rainbow bowl
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Yoghurt dressing
-
goats cheese150 g
-
Greek-style natural yoghurt150 g
-
fresh thyme leaves3 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Turmeric marinade
-
lemon zest (1 x 4 cm), no white pith2 pieces
-
garlic clove1
-
lemon juice20 g
-
olive oil20 g
-
salt½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
skinless chicken breast fillet cut into cubes (2 cm)300 g
Chopped vegetables
-
red capsicum or yellow capsicum, deseeded and cut into pieces1
-
cauliflower cut into small florets200 g
-
carrot cut into pieces150 g
-
apple cider vinegar20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
olive oil20 g
Rice and Assembly
-
brown rice200 g
-
water1200 g
-
salt1 tsp
-
beetroot peeled and cut into pieces (approx. 4-5 cm)200 g
-
sweet potato peeled and cut into wedges (2 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
honey1 - 2 tbsp
-
fresh button mushrooms cut into thin slices (approx. 150 g)5 - 8
-
cucumber cut into thin slices (approx. 200 g)½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1559.4 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
2940.5 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
68.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Tandoori chicken wraps
50 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Samke harra
35 min
Penne and vegetables
35 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 godz. 15 min