Satay noodle salad
TM6 TM5 TM31

Satay noodle salad

4.3 (165 ocen)

Składniki

Noodle salad

  • 100 g rice vermicelli noodles
  • boiling water, for soaking
  • 2 carrots (approx. 170 g), cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 300 g red cabbage, cut into thin slices
  • 200 g broccoli, cut into florets
  • 50 g bean sprouts
  • ½ red capsicum, deseeded and cut into thin slices
  • 15 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing

Tamari dressing

  • 45 g tamari
  • 40 g apple cider vinegar
  • 40 g sesame oil
  • 3 tsp honey
  • 3 tsp sesame seeds, toasted
  • 2 cm piece fresh ginger, peeled and cut into pieces

Satay sauce

  • 40 g tamari
  • 15 g apple cider vinegar
  • 2 garlic cloves
  • 50 g piece fresh ginger, peeled and cut into pieces
  • 20 g piece fresh turmeric, peeled and cut into pieces (see Tips)
  • 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
  • 60 g coconut flakes, toasted
  • 2 tsp honey
  • 125 g almond butter
  • 50 g coconut water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1448.5 kJ / 344.8 kcal
Białko
11.2 g
Węglowodany
12.5 g
Tłuszcz
26.3 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Błonnik
9.5 g
Sód
799.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy