Urządzenia i Akcesoria
Tuna avocado bowl
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Spicy peanut mixture
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves1
-
roasted salted peanuts60 g
Wasabi dressing
-
milk140 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
sesame oil20 g
-
lemon juice10 g
-
wasabi paste20 g
-
honey15 g
-
rice wine vinegar10 g
-
fish sauce10 g
-
sambal oelek1 tsp
Vegetables and rice
-
long grain white rice100 g
-
wild rice50 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
frozen edamame beans (see Tips)200 g
-
cold water for cooling edamame
-
baby cos lettuce hearts, cut into strips (1 cm)1 - 2
-
cucumber (approx. 200 g) cut into cubes (approx. 1 cm)
-
avocado cut into slices1
-
sashimi grade tuna cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1156 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
2820 kJ /
671.4 kcal
Tłuszcz
41.6 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
43.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jambalaya
35 min
Avocado with egg and salmon tartare
50 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Prawns with coriander coconut rice
35 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Rainbow bowl
1 godz. 20 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2 godz. 10 min
Mango salmon bowl
40 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Citrus seafood salad
1 godz.