Urządzenia i Akcesoria
Couscous tahini bowl
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Couscous and vegetables
-
couscous150 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
beetroot peeled and cut into cubes (1 cm)100 g
-
sweet potato cut into cubes (2 cm)200 g
-
broccoli broken into small florets150 g
Tahini dressing and assembly
-
tahini100 g
-
lemon juice20 g
-
sesame oil10 g
-
cumin seeds½ tsp
-
honey20 g
-
Greek-style natural yoghurt150 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
avocado cut into thin slices (3 mm)1
-
apple cut into slices (3 mm)1
-
canned chickpeas (rinsed and drained weight)125 g
-
limes cut into quarters2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped4 sprigs
-
sesame seeds4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1315.3 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
2414 kJ /
574.8 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
16.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hearty lentil chilli
50 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Vegetarian chilli
35 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min