Urządzenia i Akcesoria
Mango salmon bowl
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
soy sauce30 g
-
white sugar10 g
-
rice wine vinegar30 g
-
sesame oil30 g
-
water1230 g
-
black sesame seeds (see Tips)1 tbsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
red cabbage cut into pieces120 g
-
tri-colour quinoa150 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)200 g
-
ground black pepper to season
-
frozen edamame beans (see Tips)250 g
-
sashimi grade salmon cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)200 g
-
ripe mango cut into cubes (approx. 1 cm)1
-
avocado cut into slices1
-
spring onion/shallot cut into slices, for garnishing1
-
cashews for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1380 mg
Białko
27.9 g
Kalorie
2820.2 kJ /
671.5 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
14.8 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
50.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Miso salmon broth
40 min
Tuna avocado bowl
45 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Soba noodle and tofu salad
35 min
Couscous tahini bowl
30 min