Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g soy sauce
- 10 g white sugar
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g sesame oil
- 1230 g water
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 120 g red cabbage, cut into pieces
- 150 g tri-colour quinoa
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 200 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
- ground black pepper, to season
- 250 g frozen edamame beans (see Tips)
- 200 g sashimi grade salmon, cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 1 ripe mango, cut into cubes (approx. 1 cm)
- 1 avocado, cut into slices
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, for garnishing
- cashews, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2820.2 kJ / 671.5 kcal
- Białko
- 27.9 g
- Węglowodany
- 50.4 g
- Tłuszcz
- 37.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 14.8 g
- Sód
- 1380 mg
Alternatywne przepisy
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1u. 15min
Miso salmon broth
40 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30 min
Superfood salmon salad
1h 5 min
Couscous tahini bowl
30 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Tuna avocado bowl
45 min
Teriyaki salmon bowl
1u. 15min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 min
Tuna poke bowl
1h
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min