Urządzenia i Akcesoria
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)200 g
-
fennel bulb trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
sumac1 ½ tsp
-
star anise2
-
soy sauce1 tbsp
-
avocado oil2 tbsp
-
water500 g
-
vine-ripened cherry tomatoes250 g
-
pumpkin seeds to serve (optional)1 tbsp
-
sunflower seeds to serve (optional)1 tbsp
-
eggs fried, to serve4
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
575.8 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
980 kJ /
233.3 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Colourful quinoa salad
40 dk
Chunky basil pesto dip
10 dk
Fresh fennel salad
10 dk
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1sa 35 dk
Stuffed butternut pumpkin with feta
1sa 50 dk
Risoni salad with artichoke and feta
25 dk
Hazelnut dukkah with fennel
50 dk
Vegetable bake with goat's feta
1sa 30 dk
Buckwheat and mushroom quiche
29sa 20 dk
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 dk
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1sa 35 dk
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1sa 15 dk