Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
TM6 TM5 TM31

Spiced fennel and silverbeet with fried eggs

4.3 (7 ocen)

Składniki

  • 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
  • 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
  • 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 1 ½ tsp sumac
  • 2 star anise
  • 1 tbsp soy sauce
  • 2 tbsp avocado oil
  • 500 g water
  • 250 g vine-ripened cherry tomatoes
  • 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
  • 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
  • 4 eggs, fried, to serve
  • ground black pepper, to season

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
980 kJ / 233.3 kcal
Białko
10.4 g
Węglowodany
5.1 g
Tłuszcz
18.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Błonnik
4.3 g
Sód
575.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy