Urządzenia i Akcesoria
Chicken and mango salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
fresh coriander stems, roots, and leaves, cut into pieces2 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded, if preferred2
-
coconut milk270 g
-
water1000 g
-
oil10 g
-
sea salt1 tsp
-
jasmine rice250 g
-
chicken tenderloins cut into bite-sized pieces500 g
-
fresh bean sprouts to taste50 - 100 g
-
red capsicum sliced1
-
mango cut into cubes1
-
cucumber cut into pieces (1 cm)½
-
fresh mint leaves only, finely shredded1 sprig
-
salted peanuts roasted and roughly chopped2 - 3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
710.1 mg
Białko
19 g
Kalorie
2309.8 kJ /
552.1 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min