Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh coriander, stems, roots, and leaves, cut into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 fresh long green chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 270 g coconut milk
- 1000 g water
- 10 g oil
- 1 tsp sea salt
- 250 g jasmine rice
- 500 g chicken tenderloins, cut into bite-sized pieces
- 50 - 100 g fresh bean sprouts, to taste
- 1 red capsicum, sliced
- 1 mango, cut into cubes
- ½ cucumber, cut into pieces (1 cm)
- 1 sprig fresh mint, leaves only, finely shredded
- 2 - 3 tbsp salted peanuts, roasted and roughly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2309.8 kJ / 552.1 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 23.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 710.1 mg
Alternatywne przepisy
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Red pesto chicken salad
35min
Chicken pesto pasta
30min
Chicken and warm potato salad
55min
Harissa lamb with green couscous
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Warm satay chicken salad
55min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min