Grilled eggplant with lime and ginger dressing
TM6 TM5 TM31

Grilled eggplant with lime and ginger dressing

4.6 (27 ocen)

Składniki

Eggplant

  • 3 eggplants, cut into rounds (1.5 cm thickness)
  • olive oil, for brushing
  • salt, to season (see Tips)
  • ground black pepper, to season

Lime and ginger dressing

  • 2 garlic cloves
  • 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 fresh long red chillies, 1 chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred; 1 chilli cut into thin slices, for garnishing (optional)
  • 100 g kecap manis
  • 40 g lime juice (approx. 2 limes)
  • 20 g rice wine vinegar
  • 15 g palm sugar, shaved
  • fresh coriander, leaves only, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
495.9 kJ / 118.1 kcal
Białko
3.5 g
Węglowodany
18.6 g
Tłuszcz
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
6.8 g
Sód
1369.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy