Urządzenia i Akcesoria
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Eggplant
-
eggplants cut into rounds (1.5 cm thickness)3
-
olive oil for brushing
-
salt to season (see Tips)
-
ground black pepper to season
Lime and ginger dressing
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chillies 1 chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred; 1 chilli cut into thin slices, for garnishing (optional)2
-
kecap manis100 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar20 g
-
palm sugar shaved15 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1369.8 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
495.9 kJ /
118.1 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Spicy Asian Snow Peas
25 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Steamed Oyster Mushrooms
25 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min