Grilled eggplant with lime and ginger dressing

Grilled eggplant with lime and ginger dressing

4.7 27 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

Eggplant
  • eggplants cut into rounds (1.5 cm thickness)
    3
  • olive oil for brushing
  • salt to season (see Tips)
  • ground black pepper to season
Lime and ginger dressing
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • fresh long red chillies 1 chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred; 1 chilli cut into thin slices, for garnishing (optional)
    2
  • kecap manis
    100 g
  • lime juice (approx. 2 limes)
    40 g
  • rice wine vinegar
    20 g
  • palm sugar shaved
    15 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1369.8 mg
Białko 3.5 g
Kalorie 495.9 kJ / 118.1 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 18.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...