Urządzenia i Akcesoria
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Eggplant
-
eggplants cut into rounds (1.5 cm thickness)3
-
olive oil for brushing
-
salt to season (see Tips)
-
ground black pepper to season
Lime and ginger dressing
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chillies 1 chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred; 1 chilli cut into thin slices, for garnishing (optional)2
-
kecap manis100 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar20 g
-
palm sugar shaved15 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1369.8 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
495.9 kJ /
118.1 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Yasai miso ramen
35 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Steamed greens with lemon feta
20 min