Urządzenia i Akcesoria
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Eggplant
-
eggplants cut into rounds (1.5 cm thickness)3
-
olive oil for brushing
-
salt to season (see Tips)
-
ground black pepper to season
Lime and ginger dressing
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chillies 1 chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred; 1 chilli cut into thin slices, for garnishing (optional)2
-
kecap manis100 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar20 g
-
palm sugar shaved15 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1369.8 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
495.9 kJ /
118.1 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Som tum (Thai green papaya salad)
20 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Chilli crab pasta
35 min
Cauliflower buffalo bites
35 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.