Urządzenia i Akcesoria
Kimchi non-fried rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
sesame oil2 tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tbsp
-
brown rice300 g
-
filtered water1000 g
-
salt1 tsp
-
carrots cut into matchsticks2
-
frozen green peas200 g
-
kimchi (see Tips)170 g
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices1
-
nori sheet cut into strips for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.4 g
Kalorie
1743.5 kJ /
415.1 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
11.4 g
Węglowodany
75.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai noodle and seafood salad
50 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Wonton soup (vegetarian)
45 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Kimchi stew
30 min
Rendang curry
30 min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Soba noodle mee goreng
40 min