Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g medium-grain white rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 600 - 700 g chicken breasts, cut into slices (1 cm)
- 30 g soy sauce
- 15 g sesame oil
- 20 g brown sugar
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into julienne
- 400 - 500 g kimchi, cut into bite-size pieces, with juices (see Tips)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, for garnishing
- sesame seeds, toasted, for garnishing
- sambal oelek, to serve (optional - see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2430.3 kJ / 578.6 kcal
- Białko
- 47.4 g
- Węglowodany
- 72.8 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 1542.7 mg
Alternatywne przepisy
Korean barbecue chicken with rice
45min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Kimchi non-fried rice
1h
Chicken and cashews
55min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
San bei ji (three cup chicken)
35min
One pot pasta with chorizo
35min
Thai chilli chicken and basil
30min
Nasi goreng
40min