Urządzenia i Akcesoria
Creamy scallop soup with chorizo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)2
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots peeled and cut into halves (approx. 100 g)2
-
celery stalks cut into pieces (approx. 90 g)2
-
floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)150 g
-
water700 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
scallops (approx. 18 scallops)350 - 400 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
864.7 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
1371.2 kJ /
326.3 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Seafood bisque
1 godz. 10 min
Cream of mushroom soup
20 min
Hearty seafood chowder
45 min
Veal involtini
35 min
Seafood and corn chowder
40 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Fish soup
40 min
Roast beef and mushroom pizza
1 godz. 40 min
Mushroom tart
50 min