Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 6 kiwis, épluchés
- 20 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 100 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 640 kJ / 153 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 Std. 20 Min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Mousse aux griottes
2h 30min
Mousse de fraise
4h 15min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Verrine à la pomme
30min
Sorbet kiwi
1sa 10 dk
Mousse légère fraise-groseille
2h 15min
Tiramisu à la banane
12h 15min
Mousse de fraises et framboises
20min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Mousse aux pommes
40min