Urządzenia i Akcesoria
Mousse de kiwi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
-
6 kiwis épluchés
-
20 g de sucre en poudre
-
2 blancs d'œufs
-
100 g de sucre glace maison
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.2 g
Kalorie
640 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mousses de fruits
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 h 50 min
Mousse à l'abricot
2 h
Mousse à l'abricot
3 h 30 min
Pannacotta au melon
2 h 15 min
Pannacotta coco-kiwi
3 h
Mousse d'abricot aux amandes
2 h 15 min
Mousse poire-caramel beurre salé
2 h 30 min
Pannacotta au lemon curd
1 h 45 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 h 40 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 h 20 min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 h 30 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 h 40 min