Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 6 kiwis, épluchés
- 20 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 100 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 640 kJ / 153 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse à l'avocat
15min
Verrines à l'orange
1h 15min
Mousse au caramel salé
4h 30min
Mousse de yaourt au citron
3 godz. 20 min
Pannacotta coco-kiwi
3h
Muffins à l'ananas
40 Min
Mousse aux nectarines
2 Std. 45 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Mousse aux pommes
40 Min
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min