Urządzenia i Akcesoria
Œufs au lait aux Carambar
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
30 confiseries au caramel, type Carambar
-
1000 g de boisson végétale à l'amande
-
6 œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.3 g
Kalorie
590 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Autour de l'œuf
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Crème au chocolat
3 godz. 25 min
Riz au lait au chocolat
1 godz. 5 min
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1 godz. 50 min
Crème au lait de coco
15 min
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min
Crème dessert à la vanille
3 godz. 40 min
Pannacottas after eight
5 godz. 35 min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Œufs au lait
50 min
Riz au lait
1 godz.
Gâteau de semoule
2 godz. 45 min