Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 confiseries au caramel, type Carambar
- 1000 g de boisson végétale à l'amande
- 6 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Iles flottantes aux carambars
1h 20 min
Riz au lait au chocolat
1h 5 min
Riz au lait
1h
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20min
Gâteau de semoule
2u. 45min
Broyé du Poitou
1h 15 min
Gâteau au caramel
45 min
Délice au Carambar
2h 30 min
Œufs au lait
50 min
Crémeux de Carambar
2h 30 min
Œufs au lait au caramel
55 min