Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 660 g
- Kalorie
- 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
- Białko
- 44.6 g
- Węglowodany
- 109.5 g
- Tłuszcz
- 115.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.8 g
- Błonnik
- 20.7 g
- Sód
- 2740.9 mg
Alternatywne przepisy
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Frozen strawberry cheesecake
24h
Maca chocolate bark
50min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35 min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 Std. 30 Min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min