Urządzenia i Akcesoria
Fermented beetroot dip
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz.
660 g
Składniki
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
salt1 tsp
-
filtered water for soaking
Beetroot dip
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 660 g
Sód
2740.9 mg
Białko
44.6 g
Kalorie
6546.7 kJ /
1564.7 kcal
Tłuszcz
115.6 g
Błonnik
20.7 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
109.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hommus
15 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Five seed energy bars
1 godz. 45 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Gwinganna mushroom pâté
20 min
Colourful quinoa salad
40 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Black tahini and beetroot hommus
1 godz. 10 min
Buckwheat and date bliss balls
24 godz. 20 min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 godz. 25 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Chocolate tofu mousse pots
1 godz. 10 min