Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di chicchi di melagrana
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 600 g di filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische
- 500 g di foglie di spinaci freschi
- 40 g di gherigli di noci, sbriciolati grossolanamente
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2044.9 kJ / 488.8 kcal
- Białko
- 33.1 g
- Węglowodany
- 11.6 g
- Tłuszcz
- 34.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 569.5 mg
Alternatywne przepisy
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1h
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min