Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
TM5 TM6

Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)

4.3 (6 ocen)

Składniki

  • 1 scalogno
  • 3 foglioline di salvia fresca
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di peperoni gialli a dadini
  • 200 g di filetti di orata fresca a dadini
  • 20 g di capperi
  • 10 g di sale
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli di lenticchie rosse (senza glutine)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1732 kJ / 414 kcal
Białko
31.6 g
Węglowodany
26.8 g
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
9.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy