
Urządzenia i Akcesoria
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
1 scalogno
-
3 foglioline di salvia fresca
-
25 g di olio extravergine di oliva
-
150 g di peperoni gialli a dadini
-
200 g di filetti di orata fresca a dadini
-
20 g di capperi
-
10 g di sale
-
320 g di pasta secca tipo fusilli di lenticchie rosse (senza glutine)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
414 kcal /
1732 kJ
Białko
31.6 g
Tłuszcz
12.4 g
Węglowodany
26.8 g
Błonnik
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza glutine
10 Przepisów
Włochy
Włochy