Wersje kompatybilne
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno
- 3 foglioline di salvia fresca
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni gialli a dadini
- 200 g di filetti di orata fresca a dadini
- 20 g di capperi
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli di lenticchie rosse (senza glutine)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Białko
- 31.6 g
- Węglowodany
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Błonnik
- 9.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ravioli con salsa di zucchine
35min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40min
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40min
Tagliatelle integrali ai broccoli
1h 20min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50min
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40min
Gomiti, olive e acciughe
30 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Coniglio alla mediterranea
50min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40min