Wersje kompatybilne
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno
- 3 foglioline di salvia fresca
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni gialli a dadini
- 200 g di filetti di orata fresca a dadini
- 20 g di capperi
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli di lenticchie rosse (senza glutine)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Białko
- 31.6 g
- Węglowodany
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Błonnik
- 9.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Penne al sugo di calamari
40 min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 min
Pozole di pesce
1h 15min
Fideuá di polpo
1h 10min
Fusilli risottati alle seppie
40 min
Pennette ai legumi e tocchetti di pollo
55min
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35 min
Arroz caldoso
1h 10min
Tortiglioni piccanti risottati zucchine, gamberoni e curcuma
40 min
Sugo di cozze e vongole
1h 20min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min