Poudre de caramel
TM6

Poudre de caramel

1.9 (15 ocen)

Składniki

  • 1020 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 250 g de sucre en poudre, blanc ou roux
  • 30 g de miel
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Wartości odżywcze
na 200 g
Kalorie
4477 kJ / 1048 kcal
Białko
0 g
Węglowodany
267 g
Tłuszcz
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0 g
Sód
102 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy