Urządzenia i Akcesoria
Poudre de caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
200 g
Składniki
-
1020 g d'eau
-
1 c. à café de jus de citron
-
250 g de sucre en poudre blanc ou roux
-
30 g de miel
-
1 c. à soupe de vinaigre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
102 mg
Białko
0 g
Kalorie
4477 kJ /
1048 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
267 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisson du sucre
15 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Mendiants au chocolat
30 min
Croquants aux noix
1 godz. 30 min
Toffees au caramel
2 godz.
Fruits déguisés
45 min
Sauce caramel au whisky
35 min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Sous-vide joues de porc
8 godz. 30 min
Poires sous-vide à la cannelle
2 godz. 5 min
Caramel de base
25 min
Nougatine aux cacahuètes
1 godz. 30 min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12 godz. 30 min
Crème à napper
15 min