Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1020 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 250 g de sucre en poudre, blanc ou roux
- 30 g de miel
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 4477 kJ / 1048 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 267 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 102 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce au caramel
1h 30min
Crème à napper
15 Min
Caramel de base
25 Min
Sous-vide filets de poulet
1h 55 phút
Sous-vide magrets de canard
2h
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min
Chutney d'oignon rouge
24h
Foie gras sous-vide
72 Std.
Croquants aux noix
1h 30min
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Poires sous-vide à la cannelle
2 godz. 5 min
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min