Poudre de caramel

Poudre de caramel

1.9 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
200 g

Składniki

  • d'eau
    1020 g
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • de sucre en poudre blanc ou roux
    250 g
  • de miel
    30 g
  • de vinaigre
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 200 g

Kalorie 1048 kcal / 4477 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 267 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 102 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...