Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 joues de porc (80-100 g chacun)
- 1500 - 1600 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1751 kJ / 418 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 133 mg
Alternatywne przepisy
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 godz. 25 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Sauce soubise
30 dk
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4 Std.
Cassoulet de haricots au pesto de noix
4h 30min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1sa 20 dk
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min