Urządzenia i Akcesoria
Blunzenpackerl
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 Stück
Składniki
-
Semmelwürfel80 g
-
Milch80 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Majoran, getrocknet1 TL
-
Paprikapulver, edelsüß1 TL
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehen halbiert1 - 2
-
Öl10 - 15 g
-
Blutwurst geschält300 - 400 g
-
Blätterteig1 Packung
-
Ei verquirlt1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
14 g
Kalorie
1928 kJ /
461 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Somloer Nockerl
9 godz.
Purbacher Bohnenstrudel
45 min
Schinkenfleckerl überbacken
1 godz. 10 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 godz. 40 min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 godz. 15 min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Paprikahendl
1 godz.
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min