
Urządzenia i Akcesoria
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Wasser800 g
-
Erdäpfel, speckig geschält, in Scheiben (5 mm)1500 g
-
Schalotten halbiert200 g
-
Salz½ TL
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 TL
-
Senf2 TL
-
Essig5 EL
-
durchwachsener Speck, geräuchert200 g
-
Öl zum Braten1 EL
-
Vogerlsalat geputzt100 g
-
Olivenöl5 - 7 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
400 kcal /
1677 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GRILLEN
10 Przepisów
Austria
Austria