
Urządzenia i Akcesoria
Eierschwammerlaufstrich
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 Portionen
Składniki
-
Petersilie Blättchen abgezupft1 Bund
-
Zwiebel geviertelt (à ca. 100 g)1
-
frische Eierschwammerl halbiert500 g
-
Speckwürfel100 - 125 g
-
Butter in Stücken25 g
-
Magertopfen150 g
-
Sauerrahm100 g
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen3 Prisen
-
Paprikapulver, edelsüß½ TL
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
83 kcal /
347 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
2 g