Gluten free focaccia bread
TM6 TM5 TM31

Gluten free focaccia bread

4.7 (15 ocen)

Składniki

  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 55 g blanched almond
  • 220 g gluten free cornflour
  • 110 g gluten free plain white flour
  • 2 ½ tsp dried instant yeast or 25 g fresh yeast
  • 2 tsp white sugar
  • 2 tsp xanthan gum
  • 2 tsp sea salt
  • 310 - 350 g water
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 1 tsp rock salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
603.2 kJ / 144.2 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
22.6 g
Tłuszcz
5.1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
3.1 g
Sód
488.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy