Urządzenia i Akcesoria
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Chilli jam
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (approx. 3 cm)400 g
-
dried chilli flakes3 tsp
-
white sugar200 g
-
apple cider vinegar100 g
-
water80 g
Avocado cream
-
avocado flesh only1
-
sour cream50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Sweetcorn fritters
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives10 sprigs
-
chickpea (besan) flour70 g
-
gluten free cornflour30 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
eggs separated2
-
water120 g
-
canned corn kernels drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
feta cheese cut into pieces (approx. 5 mm)200 g
-
olive oil for frying
-
watercress leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1199.2 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
3322.7 kJ /
791.1 kcal
Tłuszcz
42.8 g
Błonnik
12.4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
78.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dukkah
25 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 min
Feijoa crumble slice
1 godz. 5 min
Sticky toffee puddings
1 godz.
Roasted carrot dip
1 godz.
Apple, leek and sage sauce
15 min
Plum paste
1 godz.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Barbecue sauce
1 godz. 40 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min