Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Pesce spada bardato  al finocchietto sottovuoto
TM6

Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto

5.0 (8 ocen)

Składniki

Pesce spada bardato sottovuoto

  • 10 fette di lardo (lunghezza 20 cm e spessore 3-4 mm)
  • 1 mazzetto di finocchietto selvatico fresco
  • 300 g di tranci di pesce spada (2 pezzi)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Contorno di finocchi croccanti

  • 200 g di finocchi, puliti e in quarti
  • 15 olive taggiasche denocciolate

Terminare la preparazione

  • olio extravergine di oliva, a piacere
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • olive taggiasche denocciolate, a piacere
  • finocchietto selvatico fresco, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1481.3 kJ / 353.8 kcal
Białko
15.6 g
Węglowodany
4.4 g
Tłuszcz
29.8 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Błonnik
2 g
Sód
256 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy