Wersje kompatybilne
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi di 3-4 cm
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 200 g di panna acida
- 100 - 150 g di salmone affumicato a fette in strisce (circa 0,5x3 cm)
- 50 g di caviale, a piacere, nero o rosso
-
10
g di erbe aromatiche, a piacere
lub 10 g di aneto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 244.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartufini salati
3h
Tortino di patate dal cuore morbido
1 godz. 20 min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2小时 30 分钟
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1小时 30 分钟
Cestini cheesecake alle fragole
2h 20min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2小时
Muffin di sfoglia con salmone e avocado
35min
Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli
2h 20min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
1h
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 分钟