Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato

Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato

4.2 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
16 pezzi

Składniki

  • 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a pezzi di 3-4 cm
  • 600 g di acqua
  • 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 100 - 150 g di salmone affumicato a fette in strisce (circa 0,5x3 cm)
  • 10 g di erbe aromatiche a piacere
    10 g di aneto fresco, a piacere
  • 200 g di panna acida
  • 50 g di caviale, a piacere nero o rosso

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 108.4 kcal / 453.7 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 6.7 g
Węglowodany 9.3 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 244.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...