![Braciole di maiale con salsa all’ananas Braciole di maiale con salsa all’ananas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/90f32b7f-b54d-4152-8c48-7747d384a9ce/Derivates/c165aaca-814f-40f2-82a6-520ac4e381ce.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 braciole di maiale (300 g circa l'una, spessore 3-4 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ scalogno
- 300 g di ananas fresco a pezzi
- 10 g di zucchero di canna
- 10 g di salsa di senape
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2907.5 kJ / 695 kcal
- Białko
- 46.5 g
- Węglowodany
- 42.7 g
- Tłuszcz
- 92.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 105 mg
Alternatywne przepisy
Costine di manzo a Cottura Lenta con salsa ai fichi
4 godz. 55 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4h 30 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2h 50min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 Std. 30 Min
Pollo alle arachidi
25min
Sovracosce di pollo in salsa di peperone a Cottura Lenta con riso
4小时 45 分钟
Polenta con straccetti di manzo
1 Std. 30 Min
Brasato ai funghi
6 Std.
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.