
Urządzenia i Akcesoria
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
2000 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
300 g di fagiolini verdi freschi
-
3 rametti di timo fresco
-
1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
52.3 kcal /
217.3 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cottura sottovuoto
54 Przepisy
Włochy
Włochy