Contorno di fagiolini sottovuoto al timo

Contorno di fagiolini sottovuoto al timo

3.1 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 2000 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 300 g di fagiolini verdi freschi
    300 g di taccole fresche
  • 3 rametti di timo fresco
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 52.3 kcal / 217.3 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 2.8 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...