Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
300
g di fagiolini verdi freschi
lub 300 g di taccole fresche - 3 rametti di timo fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Asparagi sottovuoto
50min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Mele sottovuoto alla cannella
1óra 50p
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Patate Sottovuoto
2h
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20 min