Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 gousses d'ail
- 2 filets de morue dessalée, coupés en morceaux (600 g environ)
- 4 courgettes rondes
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 oignon blanc, coupé en deux
- 400 g d'eau
- 4 c. à soupe de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2017 kJ / 486 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1111 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Thon mariné et courgettes au thym
45 min
Aubergines farcies aux chipolatas
1 Std. 10 Min
Aubergine farcie
1h 5min
Merlan aux poireaux
30 min
Aubergine farcie au cabillaud
1h
Courgettes à la farce marine
1h 15min
Quiches printanières au saumon
2 Std. 10 Min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 min
Œuf en cocotte de tomate
1h
Poulet au citron, fenouil et riz épicé
35min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1 Std. 35 Min
Poulet à l'aubergine tomates et courgettes
50min