Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 gousses d'ail
- 2 filets de morue dessalée, coupés en morceaux (600 g environ)
- 4 courgettes rondes
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 oignon blanc, coupé en deux
- 400 g d'eau
- 4 c. à soupe de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2017 kJ / 486 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1111 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aubergines farcies
1h 15min
Thon mariné et courgettes au thym
45 dk
Salade de haricots verts, foies de volaille et amandes grillées
45 dk
Courgettes farcies aux merguez et à l'oignon doux
55 dk
Poireaux, oignons, tomate et croûtons de polenta
30 Min
Avocat farci au crabe
40 dk
Salade chaude de haricots verts et fruits de mer
35 dk
Aubergines farcies aux chipolatas
1 Std. 10 Min
Gratin de chou-fleur au kasha
1 Std. 5 Min
Courgette façon pizza
40 dk
Aubergine farcie au cabillaud
1sa
Soufflé aux endives et parmesan
1h 20min