Sauté de veau aux pleurotes
TM5 TM31 TM6

Sauté de veau aux pleurotes

4.6 (15 ocen)

Składniki

  • 30 g de beurre
  • 60 g d'échalote, coupée en 2
  • 70 g de carotte, en dés
  • 120 g de blanc de poireau
  • 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de pleurotes, en morceaux
  • 150 g de bouillon de poule
  • 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 10 g de cerfeuil frais, effeuillé

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1460 kJ / 348 kcal
Białko
52 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
18 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy