Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches

Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches

4.5 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 800 g de pommes de terre détaillées en cube (2 cm env.)
  • 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
  • 250 g filets de hareng fumés coupés en morceaux
  • 100 g d'oignon rouge coupé en deux
  • 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
  • 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • 30 g d'huile d'olive
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 255 kcal / 1069 kJ
Białko 12.2 g
Tłuszcz 13.2 g
Węglowodany 22.2 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...