Œufs cocotte aux cèpes
TM5 TM31 TM6

Œufs cocotte aux cèpes

4.6 (60 ocen)

Składniki

  • 20 g de beurre
  • 50 g d'échalote, coupée en 4
  • 200 g de cèpes frais nettoyés, en morceaux
  • 2 pincées de sel
  • 4 œufs
  • 100 g de crème liquide entière
  • poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 4 brins de cerfeuil frais, effeuillés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
579 kJ / 139 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
18 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy