Gusci di melanzana con filetti di sogliola

Gusci di melanzana con filetti di sogliola

4.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 3 melanzane (700-750 g)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di acqua
  • 6 filetti di sogliola
  • 1 spicchio di aglio
  • 100 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
  • 1 mazzetto di finocchietto selvatico
  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di olive verdi denocciolate
  • 20 g di olive nere denocciolate
  • 4 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
    4 filetti di acciuga sotto sale, dissalati
  • 10 g di capperi sott'aceto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 217 kcal / 908 kJ
Białko 23.1 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 11.4 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...