Rombo pomodoro e nocciole
TM5 TM6

Rombo pomodoro e nocciole

4.6 (9 ocen)

Składniki

Preparazione rombo

  • 1 rombo (1000 g circa)

Preparazione

  • 16 pomodorini a metà
  • 150 g di carote, pelate e tagliate a bastoncino
  • 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
  • 5 g di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 50 g di nocciole sgusciate
  • 500 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
724 kJ / 173 kcal
Białko
24.4 g
Węglowodany
6.9 g
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy