Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Preparazione rombo
- 1 rombo (1000 g circa)
Preparazione
- 16 pomodorini a metà
- 150 g di carote, pelate e tagliate a bastoncino
- 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 50 g di nocciole sgusciate
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Białko
- 24.4 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orata al sale
40 min.
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min.
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min.
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min.
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min.
Branzino al cartoccio
1h 10 min.
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min.
Spada alle erbe con olive
40 min.
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min.
Polpo agli agrumi
1h
Cernia con salsa mediterranea
40 min.
Gamberi al balsamico
30min