Wersje kompatybilne
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaino di fili di erba cipollina fresca a pezzetti
- 1 spicchio di aglio a metà
- 4 filetti di gallinella di mare (600 g totali)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 120 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di piselli surgelati
- 4 pizzichi di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coniglio ai carciofi
1 godz. 25 min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 Min
Trota estiva
50 Min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Coniglio alla mediterranea
50 Min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h