![Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ed2bb66a-6570-4593-924e-dd04326d0e68/Derivates/47ed30e2-66fb-4891-9764-d0336ff4d368.jpg)
Wersje kompatybilne
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaino di fili di erba cipollina fresca a pezzetti
- 1 spicchio di aglio a metà
- 4 filetti di gallinella di mare (600 g totali)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 120 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di piselli surgelati
- 4 pizzichi di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Seppie con i piselli
40min
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2h 10 min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Filetti di rombo in salsa di noci
2 godz. 30 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Arrosto di vitello con carciofi
1 Std. 5 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Triglie con marinata di capperi e olive
1j
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 menit