Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di code di gambero fresche pulite
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 12 pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1218 kJ / 291 kcal
- Białko
- 34.2 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orata al sale
40 min
Pesce spada alla ghiotta
40 min
Involtini di spada al basilico
15min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 Min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Insalata di pesce spada e pinoli
40 min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 Min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Salmone al cartoccio
35 min
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Filetto di orata con peperoni
25 Min