Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di code di gambero fresche pulite
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 12 pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1218 kJ / 291 kcal
- Białko
- 34.2 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2 godz. 30 min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 Min
Pesce spada alla ghiotta
40 Min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3 Std.
Spada alle erbe con olive
40 Min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1h 10min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Insalata fredda di polpo e patate
50 Min
Insalata di calamari al limone
35 Min