Tonno allo zenzero e melagrana
TM5 TM6

Tonno allo zenzero e melagrana

4.2 (29 ocen)

Składniki

  • 30 g di radice fresca di zenzero + q.b.
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 2-3 cm di spessore
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 500 di acqua
  • 350 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
  • 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
  • 1 melagrana, i chicchi sgranati

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2540 kJ / 607 kcal
Białko
56.1 g
Węglowodany
25.8 g
Tłuszcz
31 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy