Wersje kompatybilne
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cime di rapa
- 250 g di acqua
- 6 filetti di branzino
- 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 6 mozzarelle ciliegine di bufala, scolate
- 24 olive taggiasche denocciolate
- 25 g di pinoli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1745 kJ / 417 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 dk
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1sa
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1sa
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 dk
Tagine di rana pescatrice
1 godz. 5 min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 Min
Insalata salmone, spinaci, noci e melagrana
40 Min
Turbanti di spigola e arancio
1sa