Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di olive nere denocciolate
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di robiola a pezzi
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1188 kJ / 284 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 Min
Pesto radicchio e noci
10min
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto di pistacchi e speck
20 Min
Pesto di ricotta e noci
10min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto di carote e noci
10min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Pesto rosso
15min
Pesto di noci
15min