Pesto di robiola al sapore di mare
TM5 TM6

Pesto di robiola al sapore di mare

4.7 (21 ocen)

Składniki

  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di olive nere denocciolate
  • 200 g di robiola a pezzi
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
  • 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1188 kJ / 284 kcal
Białko
11.9 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
25.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy