![Pesto di robiola al sapore di mare Pesto di robiola al sapore di mare](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0a097c6f-295b-45f4-b6ad-26b7cfdab3d7/Derivates/761beb64-3636-4c54-9aa2-fc498e0dac39.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di olive nere denocciolate
- 200 g di robiola a pezzi
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1188 kJ / 284 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti al vino rosso
30 Min
Pesto di carote e noci
10 Min
Insalata di fragole, soncino e Parmigiano reggiano
10 Min
Tiramisù allo yogurt e frutta secca
2h 30min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Pesto alle erbe aromatiche
10 Min
Gomiti, olive e acciughe
30 Min
Pesto di pistacchi e speck
20 min
Calamaretti ai pistacchi
30 Min
Pesto di ricotta e noci
10 Min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 Min
Pesto di pomodori secchi
10 Min