Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g de pera pelada y cortada en trozos
- 100 g de vino blanco seco
- 140 g de zumo de naranja
- 100 g de licor de naranja
- 4 cucharadas de edulcorante (líquido o en polvo)
- hojas de menta fresca para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 333 kJ / 80 kcal
- Białko
- 1.05 g
- Węglowodany
- 18.2 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peras en almíbar
1 Std. 40 Min
Puré de manzana
20 Min
Postre de mandarinas estofadas
10 min
Compota a la antigua
2óra 30p
Charlota de mandarinas
6 godz. 30 min
Semifrío de membrillo
8h 30min
Peras al vapor con salsa de chocolate y cardamomo
40 Min
Calabacín confitado
40 Min
Natillas de frutas para dos
2 godz. 10 min
Compota de peras con orejones y avellanas
1h
Bavaroise de naranja
5 godz. 15 min
Manzanas en almíbar de moscatel
25 min.