Wersje kompatybilne
Dumplings de pan con parmesano y tomates secos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de pan duro en rebanadas de 1 cm
- 60 g de queso parmesano
- 50 g de tomates secos en aceite (bien escurridos)
- 100 g de cebolla en trozos
- ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
- 20 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 150 g de leche
- 2 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 500 g agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1028 kJ / 246 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuscús con zanahoria, pimientos y pipas de calabaza
15 Min
Risotto de quinoa a la provenzal
30 Min
Strudel de chocolate y plátano
45min
Mini pizzas al vapor
1 Std.
Pan de molde con tomate y semillas de sésamo
3u.
Pappardelle de calabaza con pesto de avellanas y brócoli
20min
Crujiente de coliflor
1 Std.
Brochetas picantes de pavo
1 Std.
Pan de molde de piquillos
2 Std.
Panisses (bastones de garbanzos)
1 Std. 30 Min
Focaccia con manzana al tomillo
2h 10min
Mini muffins de salmón y eneldo al vapor
45min